Påsk

Jag har spenderat Söndag- torsdag denna vecka i sälen, och självklart ska jag släpa med mig jordens förkylning hem, som jag verkligen har försökt förtränga tills idag... Den vann... Hatar att vara sjuk, hatar, hatar och hatar.
Så det är klart jag gör allt för att förtränga att jag faktiskt är sjuk. Men det kom över mig idag när jag sitter på jobbet och börjar helt plötsligt må ännu sämre, sådär dåligt att jag får tårar i ögonen och önskar att sängen stod framför mig, och ställer mig själv frågan vad gör jag här? Knaprar i mig tre Ipren och biter ihop och går ut i repan, stackars gästerna som säkerligen ville stå typ tio meter ifrån mig med munskydd på sig för att inte andas in mina bakterier.
 
Meeen. Jag tog mitt förnuft till fånga och sjukanmälde mig imorgon, så nu ska jag kurera mig både söndag och måndag.
 
Så nog om min sjukdom. Det är ju Påsk nu, jättemysig högtid. Meeen. Den är ju inte jättemysig för alla, finns dom som har världens ångest när dom här högtiderna står för dörren och knackar på. Dom som kanske inte har någon familj att fira påsken med, eller dom som är ensamma.
Jag är kanske lite bitter att jag jobbar hela påsken, men har inte tänkt så mycket mer på det. Jag vet att min familj finns där, men saknaden är faktiskt ganska stor nu, jag saknar dom. Har inte träffat dom på ett tag nu. Så jag känner mig sådär lite ledsen faktiskt, att vi inte har spenderat denna påsken tillsammans. Men jag vet ju att jag har min familj i alla fall. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag önskade att vi kunde spendera tiden tillsammans.
Jag träffade i alla fall halva släkten igår hos farmor, (nu kunde jag visserligen bara vara med typ 1,5H) men det var lika trevligt ändå. Pappa fattades där bara. Men han hade annat för sig, så han kunde inte komma.
 
Ligger i min sköna säng och ska sova nu, tänkte bli frisk till imorgon ;)
 
Ha en Glad Påsk därute. Puss