Beslut

Ni har säkert varit med om ett vägskäl där ni måste välja vilken väg ni ska gå, och man är sådär superrädd för att välja fel väg, man är nervös och skulle vilja testa att vandra på båda vägarna.
Ångesten av att välja fel väg intar hela kroppen. Det enda du kan tänka på är det här beslutet du har framför dig.
Tankarna snurrar i mitt huvud, och har gjort det hela helgen. Jag har haft massa saker för mig, men har inte riktigt kunnat slappna av 100% för att detta gnager inuti mig. Beslutet.

Men bara för att jag har ett svårt beslut framför mig behöver inte betyda att det är en dålig sak som har hänt, nu är det tvärtom, det är en väldigt bra sak som har hänt.
Det är nämligen så att jag har fått ett jobberbjudande, detta jobberbjudande kom till mig. Och det har stor potential för utveckling. Men jag älskar mitt nuvarande jobb, mina kollegor, jobbet i sig, det är toppen. Men Everything has to come to an end, right? För att bli starkare och växa behöver man ju nya utmaningar. Nu har jag stått stilla och stampat här ett tag. Jag behöver stimuleras. Jag behöver nya utmaningar. Annars blir jag lätt uttråkad.
Så till beslutet. Jag är inte säker. Jag tänker vänta tills imorgon. För att se vad min chef har att säga. Så imorgon tänker jag ta beslutet. Antingen lämnar jag in en uppsägning, eller så gör jag det inte.

Mamma sa till mig att du måste fokusera på vad det är du vill stephanie, lyssna inte på någon annan. Lyssna på dig själv, och gå den vägen du vill gå. Det är ditt beslut att fatta. Låt ingen fatta detta beslut åt dig.

Skönt att få skriva av sig.
Vi får se hur min väg kommer att gå.

Ha en fin kväll,
Stephanie